Imprimeix
PDF

Les mesures de rescat a la ciutadania marquen el primer mes i mig de gestió socialista als ajuntaments

dinar batles juliol 2015Els Socialistes de Mallorca han reunit als batles i batlesses socialistes i alguns regidors d'equips de govern per coordinar l'acció municipal i continuar prioritzant les polítiques d'atenció a les persones des dels consistoris.

La Federació dels Socialistes de Mallorca ha organitzat una trobada amb els batles i batlesses socialistes i alguns regidors d'equips de govern municipal dels diferents municipis de Mallorca per tal de fer un repàs d'aquest primer mes i mig de legislatura en el que les mesures de rescat a la ciutadania han estat les protagonistes.

En tan poc temps de gestió ja s'ha notat el gir a l'esquerra dels governs municipals amb participació dels socialistes que han prioritzat l'atenció a les persones des dels ajuntaments.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, ha destacat algunes d'aquestes mesures com la creació de beques universitàries, de menjador o per llibres de text que s'han posat en marxa a Palma, Calvià, Capdepera o Inca demostrant que amb una gestió socialista es poden fer polítiques socials amb pocs recursos, ja que en alguns casos es tracten de beques que es financen amb fons que aporten empresaris locals.

Altres exemples de la gestió socialista centrada en rescatar a les persones que ho passen malament es pot trobar a Palma on s'han contractat a persones que es trobaven en situació d'atur de llarga durada i s'ha posat en marxa una oficina d'assessorament per a persones en risc de desnonament, una iniciativa que també s'ha dut a terme a la ciutat d'Inca.

El foment de la participació i l'aposta per la transparència també són dues de les clares apostes dels governs socialistes que a diferents pobles com Alaró, Artà o Inca han posat en marxa dinàmiques de participació ciutadana per elaborar els programes de festes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube