Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es suma a la reivindicació d'unir més esforços per una lluita comú contra la violència de gènere

Concentració VG agost 2015El PSIB-PSOE ha participat avui a la manifestació convocada per Feministes en Acció a Palma, en rebuig als nombrosos casos de violència de gènere que s'han patit aquest estiu a tot l'Estat, i a Balears, on s'ha produït el primer assassinat a una dona d'enguany.

En aquest sentit, la diputada socialista Sílvia Cano ha apuntat que el PSIB-PSOE s'uneix a "les veus de tot el país que reivindiquen un front comú per lluitar contra la violència masclista i dedicar-hi més recursos des de totes les institucions".

Cano ha lamentat que estam visquent "un estiu negre amb un repunt alarmant dels assassinats per violència de gènere", i per això ha destacat la necessitat d'arribar a un pacte polític i social a tots els nivells contra aquesta xacra.

A més a més, la diputada socialista també ha celebrat que entre les 26 lleis que preveu desenvolupar l'executiu balear aquesta legislatura s'inclogui una Llei d'Igualtat entre Homes i Dones.

A la concentració ha assistit una representació socialista formada per la consellera de Salut, Patricia Gómez, la diputada i secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, la secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Pepa Ramis, el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carme Palomino, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube