Imprimeix
PDF

Els socialistes aposten per «reformes conjunturals i estructurals per acabar amb la precarietat laboral»

estatut dels treballadors armengol luz iago alfonso calviaFrancina Armengol, Luz Rodríguez, Iago Negueruela i Alfonso Rodríguez han participat a una trobada per explicar la proposta socialista d'un nou Estatut dels Treballadors. Els socialistes han traslladat el condol més sincer als familiars i amics dels dos treballadors que han perdut la vida en un accident laboral a Palma.

El PSIB-PSOE ha organitzat una trobada per parlar de les propostes socialistes per defensar els drets dels treballadors apostant per «reformes conjunturals i estructurals per acabar amb la precarietat laboral», com ha explicat Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE.

Juntament amb Luz Rodríguez, secretària d'Ocupació del PSOE, Iago Negueruela, del Grup d'Ocupació del PSIB-PSOE, i Alfonso Rodríguez, secretari general dels Socialistes de Calvià, Armengol ha denunciat la «marca de la precarietat del mercat laboral de les Illes Balears», pel que són necessàries reformes com «el pla de xoc contra l'explotació laboral i la precarietat, tot i que no és suficient» amb mesures conjunturals com aquesta.

Per això, els socialistes han exposat les reformes estructurals que es necessiten fer des del Govern central i amb les que s''ha compromès el mateix Pedro Sànchez com «la derogació de la reforma laboral del PP que ha portat més precarietat i la creació de la figura del treballador pobre».

Després de derogar aquesta reforma laboral, els socialistes aposten per «fer un nou Estatut dels Treballadors que pugui garantir un mercat laboral que cohesioni la societat, que garanteixi els drets dels treballadors i faciliti la competitivitat i la productivitat de les empreses».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube