Imprimeix
PDF

Antoni Manchado és elegit candidat dels Socialistes de Mallorca al Senat

Manchado i Cano Llista SenatLa Federació Socialista de Mallorca ha elegit a Antoni Manchado com a candidat al Senat.

El socialista ha estat votat en un Consell Polític extraordinari, màxim òrgan de decisió entre congressos, i ara haurà de ser ratificat pel Comitè Federal del PSOE del proper 3 d'octubre. L'actual batlessa de Son Servera, la socialista Natàlia Troya, ocuparà el número dos de la candidatura, mentre que Pepa Ramis i Víctor Robles seran suplents del primer, i Miquel Cifre i Aina Obrador, de la segona.

Manchado s'ha mostrat il•lusionat per repetir com a senador i encarar una nova legislatura "on hi ha d'haver un canvi profund en el fons i en la forma de fer política en aquest país, que representa a la perfecció Pedro Sánchez".

El candidat socialista ha apuntat que aquest canvi és necessari "per derogar la reforma laboral, atendre als més necessitats i canviar la política de retallades que ha imposat el PP i que han provocat una desigualtat esgarrifosa".

Pel que fa al programa electoral del PSIB-PSOE de cara a les eleccions generals, Manchado ha avançat que "tenim el compromís d'aturar qualsevol tipus de prospeccions petrolíferes a la Mediterrània, fer una modificació de la Constitució en la qual Balears té molt a dir per tenir una millora del finançament autonòmic, i retornar els drets perduts amb el PP aquesta legislatura".

Per defensar aquestes i altres propostes, Manchado ha insistit en què té "il•lusió per començar la campanya i explicar per tota Mallorca la feina que he fet al Senat aquests quatre anys i les iniciatives que volem dur endavant la legislatura que començarà".

Sílvia Cano: "La nostra millor carta de presentació per a les eleccions generals són les polítiques que hem fet aquests 100 dies de govern"

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha mostrat la seva satisfacció per l'elecció de Manchado com a candidat al Senat, definint-lo com "un coneixedor de Mallorca que ha defensat perfectament els interessos de tots els pobles, especialment durant la tramitació dels PGE". En aquest sentit, destaca la feina del senador socialista per aconseguir inversions, fons europeus, millores per al turisme illenc i per aturar les prospeccions petrolíferes, entre d'altres.

Una activitat que avala a Manchado com a candidat a la reelecció, però també "la nostra millor carta de presentació per a les eleccions generals són les polítiques que hem fet aquests 100 dies de govern a totes les institucions", ha dit Cano, destacant el rescat a la ciutadania, les mesures contra l'explotació laboral i el retorn a una educació pública de qualitat, entre d'altres.

Finalment, Cano ha explicat que la llista per Mallorca al Senat haurà de ser ratificada demà dissabte al Consell Polític del PSIB-PSOE, i al proper Comitè Federal del PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube