Imprimeix
PDF

El valor socialista es nota perquè en només 100 dies hem restituït el dret a l'assistència sanitària universal

acte valor socialista calvia oct 2015Patricia Gómez, Javier de Juan i Alfonso Rodríguez han donat comptes a Calvià del que s'ha fet en els primers mesos de gestió al Govern, al Consell de Mallorca i als ajuntaments.

El PSIB-PSOE ha organitzat una trobada a Calvià per tal de donar comptes i explicar el que estan fent els diferents governs socialistes en els primers 100 dies en matèria de salut i benestar social. Unes accions de govern marcades per un clar valor socialista que es nota perquè només en 100 dies hem restituït el dret a l'assistència sanitària universal.

A l'acte han participat Patrícia Gómez, consellera de Salut, Javier de Juan, vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, i Alfonso Rodríguez, batle de Calvià, que han explicat als nombrosos assistents les iniciatives que han impulsat des de les diferents institucions dins la campanya #valorsocialista, que està servint per demostrar el segell socialista que impregna totes aquestes iniciatives encaminades a retornar drets i serveis públics.

A més de la restitució del dret a l'assistència sanitària universal que ja han sol·licitat més de 1.400 persones a Balears, Gómez ha destacat la voluntat de «reobrir els centres de salut els horabaixes a partir de final d'any i, a partir de l'any que ve, evitar els repagaments com el de l'emissió de la targeta universitària i el copagament farmacèutic dels pensionistes».

Javier de Juan ha destacat la feina que s'està fent des de l'IMAS per «aconseguir un Consell de Mallorca útil» i potenciar els serveis socials aconseguint una millor coordinació amb els ajuntaments i donant suport als consistoris per millorar l'atenció a la ciutadania.

Per la seva banda, Alfonso Rodríguez ha repassat les iniciatives municipals dels primers 100 dies destacant «l'augment de beques per a menjador escolar o les beques universitàries que hem creat des de l'Ajuntament apostant per la igualtat d'oportunitats en educació», a més de treballar perquè «el turisme sigui rentable per a tot el sector turístic amb una oferta de més qualitat, diferent a la que hi havia fins ara».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube