Imprimeix
PDF

Catalina Cladera: "Hem gestionat els pressuposts per 2016 amb l'objectiu de començar a reconstruir l'Estat del Benestar a Balears"

Cladera i Bonet IncaEl PSIB-PSOE ha celebrat a Inca una assemblea oberta emmarcada dins la campanya "#valorsocialista".

L'objectiu, ha estat retre comptes de la política econòmica que s'està impulsant des de les institucions i que està centrada en deixar enrere les retallades i la política d'austeritat del PP per prioritzar les necessitats bàsiques de la ciutadania.

Així ho ha apuntat la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, qui ha afirmat que "hem gestionat els pressuposts per 2016 amb l'objectiu de començar a reconstruir l'Estat del Benestar a Balears". Prova d'això, és que es destinaran 6 de cada deu euros a polítiques socials, mentre que les partides que augmenten són les d'educació, salut, serveis socials i ocupació.

Una altra característica destacable dels pressuposts per al proper any, segons Cladera, és l'augment de les partides per als Consells Insulars, perquè "això significa més doblers per polítiques socials". Una opinió compartida pel conseller d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, qui ha explicat que "les institucions insulars són les competents en matèria de benestar social i per tant l'esforç del Govern és també un augment de l'esforç en política social dedicat als ciutadans d'aquesta comunitat autònoma".

Pel que fa a la gestió d'aquests 100 dies, Bonet ha explicat que s'ha centrat en "posar ordre en els comptes del Consell de Mallorca i posar en marxa una maquinària aturada durant quatre anys". A partir d'ara, l'objectiu del conseller insular és "canviar el model econòmic de Mallorca, la qual cosa passa per tenir les competències que ens pertoquen com són promoció i ordenació turística, i treballar per un turisme diferent i alternatiu".

Finalment, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, també ha fet balanç de la política econòmica local, argumentant que "hem complit promeses electorals com baixar els imposts, pel que fa a la contribució urbana, i arribar a un acord per aconseguir una gran baixada dels valors cadastrals, que es veurà reflectida en els pressuposts de l'any que ve".

En definitiva, Moreno ha conclòs que "hi ha altres maneres de fer política i en el tema econòmic, tenim una nova manera de fer les coses".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube