Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reivindica com el vot útil "per acabar amb les retallades i tornar a l'Espanya de la igualtat i la justícia social"

Socías i Manchado AlcúdiaEls candidats del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, i al Senat, Antoni Manchado, han compartit dinar amb un centenar de militants i simpatitzants a Alcúdia.

Durant la trobada, Socías ha animat a tothom a votar al Partit Socialista perquè "amb quatre anys més de la dreta ens quedarem sense els drets pels que tant hem lluitat, com els estalvis per les pensions".

El candidat socialista ha fet aquesta afirmació denunciant que aquesta legislatura el PP ja ha acabat amb bona part d'aquests drets. "El PP ha trossejat els contractes laborals en quatre, ha gastat la meitat de la guardiola de les pensions, i els ha dit als nostres joves que per tenir una feina han de partir fora", pels quals ha proposat un Pla de Retorn perquè 400.000 joves que han hagut de partir puguin tenir una oportunitat al nostre país.

Antoni Manchado: "Qui vulgui acabar amb quatre anys de retallades i de Rajoy només té l'opció de votar al PSOE"

Per part seva, el candidat al Senat per Mallorca, Antoni Manchado, ha presentat el PSOE com "l'alternativa a la vella dreta retalladora i a la nova dreta que aplaudeix les retallades del PP i les seves polítiques". Contra això, el Partit Socialista és "un partit amb 136 anys d'història que està preparat per tornar a governar per a la majoria".

Manchado ha denunciat que "la gent està cansada d'una legislatura on hi ha hagut corrupció, mentides i un augment brutal de les desigualtats", amb la qual cosa "qui vulgui acabar amb quatre anys de retallades i de Rajoy només té l'opció de votar al Partit Socialista".

A això, el candidat al Senat ha afegit que "som l'única alternativa a la nova dreta i a la vella, i qui vulgui tornar al camí de l'igualtat i la justícia social ha de votar al PSOE".

A la trobada també ha participat el portaveu dels Socialistes d'Alcúdia, Pere Malondra, qui ha reivindicat els canvis que es noten al municipi des que el PSIB-PSOE forma part de l'equip govern municipal, i ha criticat que "per la llei Montoro l'Ajuntament té 45 milions d'euros als bancs, més de dos pressuposts municipals anuals, que no podem emprar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube