Imprimeix
PDF

La Unitat de Protecció a la Família de la Policia Local de Palma i Casal Petit reben els premis Maria Plaza

Premis Maria Plaza 2016La Federació dels Socialistes de Mallorca han celebrat la setzena edició dels premis Maria Plaza recordant la figura d'aquesta dona republicana i reconeixent la feina a favor de la igualtat entre dones i homes.

Un premi que enguany ha estat lliurat a la Unitat de Protecció de la Família de la Policia Local de Palma (UPFA), a més de fer una menció especial a Casal Petit. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Susana Sumelzo, portaveu socialista de la Comissió d'Igualtat del Congrés, i Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, han destacat la bona feina que fan en aquest sentit ambdues organitzacions.

La menció especial a Casal Petit és per posar en valor la seva tasca amb les «dones més desprotegides de la societat i que exerceixen la prostitució», tot un exemple amb el que «contribueixen a dignificar la vida de moltes dones i ajuden a tenir una societat més igualitària».

Sobre la UPFA, Cano ha valorat molt positivament la seva «feina al costat de les dones víctimes de violència de gènere» per tal de «donar-lis suport, ajudar-les i protegir-les», just per això, Susana Sumelzo ha mostrat el seu «orgull» pels treballadors públics que tenim i que «ofereixen la primera mà amiga a les dones en els moments més complicats».

A més, Sumelzo també ha defensat la proposta socialista per «aconseguir un gran pacte social i polític contra la violència de gènere, una de les majors xacres de la nostra societat contra la que hem de lluitar junts».

Francina Armengol ha recordat com van néixer els premis, amb l'objectiu «que no quedi a l'oblit tanta feina de tantes persones que es deixen la pell cada dia per una igualtat real» quan «encara la pobresa té més cara de dona o les dones cobram menys per la mateixa feina, a més de patir la xacra de la violència de gènere en primer persona».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube