Imprimeix
PDF

Natalia Troya és elegida candidata dels Socialistes de Mallorca al Senat

Troya Ducrós i Cano 11-05-16Francisco Ducrós acompanyarà a la batlessa de Son Servera en una candidatura renovada i preparada per recuperar l'espai polític perdut.

Els Socialistes de Mallorca han elegit a Natalia Troya, actual batlessa de Son Servera, com a candidata socialista per Mallorca al Senat. La llista per a la cambra alta ha estat aprovada pel Consell Polític, màxim òrgan de direcció entre congressos, amb l'objectiu "d'aprofitar aquesta nova oportunitat per recuperar l'espai polític perdut i afavorir des del Senat el canvi que tant reclama la ciutadania".

Així ho ha expressat la candidata al Senat, qui també ha assegurat que assumeix aquest nou repte "amb força, ganes i il•lusió per ser la veu al Senat de tots aquells mallorquins i mallorquines que demanen un canvi i que no es resignen a veure com el PP segueix desmantellant l'Estat del Benestar".

En aquest sentit, Troya ha explicat que els socialistes "volem ser la veu de Mallorca al Senat per reivindicar alt, fort i clar que pel fet de ser una illa tenim perjudicis en el transport aeri, amb la competitivitat de les nostres empreses i en les nostres infraestructures", a la qual cosa també es pot posar solució des de la cambra alta.

Per això, els socialistes encaren aquesta cita electoral "amb força per aprofitar aquesta nova oportunitat i aconseguir el canvi perquè és possible".

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha insistit en que els socialistes "estam disposats a donar la batalla per recuperar el senador perdut i sumar perquè Pedro Sánchez sigui elegit president del Govern".

Cano ha apuntat que un any després del canvi aconseguit a Balears "els mallorquins i mallorquines viuen millor, amb més drets, més serveis i una millor qualitat democràtica, per la qual cosa reivindicam que aquest canvi quedarà coix sense un govern socialista a Espanya".

El Consell Polític dels Socialistes de Mallorca ha decidit que l'altre candidat al Senat sigui el socialista Francisco Ducrós, llicenciat en dret i actual vicepresident de Palma Activa. D'altra banda, els suplents de Troya seran Miquel Cifre, exbatle de Santa Margalida i Pepa Ramis, portaveu dels Socialistes de Binissalem, mentre que els suplents de Ducrós seran Aina Obrador, militant socialista i Víctor Robles, secretari general de les Joventuts Socialistes de Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube