Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE encalenteix motors per a una «campanya positiva amb la demostració del canvi que estam fent realitat a les illes»

FAS PJ i Virgilio Festa de la Rosa 2016 incaEls Socialistes d'Inca han celebrat la tradicional Festa de la Rosa amb una multitudinària paella per a més d'un miler de persones que han acompanyat a Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, candidat al Congrés per Balears, i Virgili Moreno, batle socialista d'Inca.

Ha estat un acte per encalentir motors de cara al proper inici d'una campanya electoral que serà «intensa, positiva, amb il·lusió i amb la demostració del canvi que estam fent realitat a les illes».

Francina Armengol ha destacat la importància d'aquests comicis en què «ens jugam molt» per poder seguir la senda del canvi iniciat a municipis com el de Inca o a institucions com el Govern de les Illes Balears amb governs progressistes i on «estam retornant drets i intentam que el creixement econòmic arribi a les butxauqes de tothom».

En aquest sentit, Armengol ha assegurat que «queda molt per fer» i ho podem fer amb «Pedro Sànchez com a president» i «tornar a tenir la veu i la força a Madrid que mereix la nostra comunitat».

Pere Joan Pons ha mostrat les seves «ganes i il·lusió» per afrontar aquesta campanya en la que està «escoltant i recollint les peticions i demandes de la ciutadania», per això està recorrent els municipis de totes les illes amb l'objectiu de «traslladar totes aquestes necessitats a Madrid i batallar perquè es facin realitat».

El batle d'Inca ha encoratjat a tots els assistents a treballar intensament perquè «el canvi que hem començat a Inca arribi també a Espanya» i a fer feina amb «il·lusió i ganes per tenir un excel·lent resultat i que Pedro Sànchez sigui president».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube