Imprimeix
PDF

Els socialistes reiteren el seu compromís contra la precarietat laboral i per a una ocupació de qualitat

Natalia Troya concentració cambreres de pisLa candidata del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, Natalia Troya, ha assistit a la manifestació convocada pels sindicats CCOO i UGT contra la precaritat laboral, on ha traslladat el compromís dels socialistes contra la precarietat en el treball i per a una ocupació de qualitat.

Troya ha aprofitat l'ocasió per insistir en què l'objectiu dels socialistes és aconseguir «que la previsió de creixement del 4% per enguany arribi a tothom», per la qual cosa ja s'estan impulsant mesures com el Pla de Lluita Contra la Precarieta en el Treball, que en breu es tornarà a posar en marxa per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores de la comunitat autònoma.

Segons la candidata socialista, la reforma laboral del PP ha provocat precarietat i el sorgiment del treballador pobre, «ja que molta gent compta amb una feina que no li permet arribar a final de mes».

Per tot això, Troya ha recordat el compromís del Partit Socialista de derogar la reforma laboral, impulsar un nou Estatut dels Treballadors i tornar a la negociació col·lectiva.

A més a més, la candidata al Senat també ha recordat el compromís de Pedro Sánchez amb les cambreres de pis, a les quals va assegurar que «reconeixerem com a malalties professionals totes aquelles patologies derivades del desenvolupament de la seva feina».

Finalment, Troya ha fet èmfasi en què «traslladarem a Madrid la tasca que ja s'està desenvolupant a Balears i que serveix d'exemple per a tot el país, com és el Pla de Lluita Contra la Precarietat Laboral, que ha de servir per tenir uns contractes dignes, amb millors salaris i amb més drets per als treballadors».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube