Imprimeix
PDF

Natalia Troya proposa derogar la reforma de la Llei de Costes del PP per evitar grans projectes que no respectin la fragilitat del litoral

Natalia Troya Son SerraEls socialistes s'han desplaçat fins a Son Serra de Marina, a Santa Margalida, per reivindicar «un sí a la protecció del nostre territori, el litoral i el medi ambient».

Així ho ha defensat la candidata del PSIB-PSOE per Mallorca al Senat, Natalia Troya, acompanyada del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, el senador per Balears, Francesc Antich, i la portaveu municipal, Bea Gamundí.

Precisament, els socialistes fan aquesta reivindicació en un lloc emblemàtic, ja que en el primer govern d'Antich es va fer una inversió determinada «per recuperar i mantenir una zona com Son Serra amb els doblers de l'ecotaxa», tal com ha recordat Troya.

Per això, la candidata socialista ha lamentat que «és una llàstima que anys després haguem de tornar aquí perquè la política del PP no és la de protegir el territori, sinó la de fer costat als especuladors», en referència a la instal·lació dels xibius que es vol dur a terme en aquesta platja.

Troya ha apuntat que «no ens podem quedar de mans plegades i lluitarem perquè no es continuï amb l'especulació urbanística i la destrucció del litoral que promou el PP». En aquest sentit, la candidata al Senat ha proposat «derogar la reforma de la Llei de Costes desenvolupada per Arias Cañete quan era ministre, i lluitar des de les administracions públiqus per potegir el nostre entorn».

Una proposta que la socialista s'ha compromès a defensar des del Senat si és elegida a partir del 26 de juny per ser la veu progressita de tots els mallorquins i mallorquines.

Tant la candidata com la resta d'assistents han fet una passejada per la zona per conèixer el que va fer el govern socialista i quina és l'amenaça que existeix ara amb els xibius.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube