Imprimeix
PDF

Els socialistes comencen el curs polític «amb força, il·lusió i ganes de seguir canviant la realitat de Balears»

FAS i càrrecs inici curs agost 2016Els socialistes de Balears han iniciat el curs polític amb un sopar a Sa Pobla durant el qual s'han posat damunt la taula els reptes que s'han d'afrontar els propers mesos com a comunitat autònoma i com a formació política. La secretària general, Francina Armengol, ha assegurat que des del PSIB-PSOE «començam el curs amb força, il·lusió i ganes de seguir canviant la realitat que vivim els ciutadans i ciutadanes de Balears».

La dirigent socialista ha explicat que si bé el primer any de govern s'ha dedicat al retorn de drets socials i drets que s'havien eliminat amb els governs del PP, aquest segon any de legislatura «el començam fent una reivindicació d'un model econòmic que serveixi per construir més benestar per a tots els ciutadans de les illes».

En aquest sentit, Armengol ha avançat que «volem que s'aprofiti aquest creixement del 4% damunt del PIB, amb una temporada turística excel·lent, perquè això es reverteixi en més llocs de feina de qualitat i més redistribució de la riquesa que es genera a Balears».

Armengol ha explicat aquest gran objectiu davant càrrecs institucionals i orgànics del partit, executives, grup parlamentari, grup de consellers insulars, batles i batlesses i portaveus municipals, en un acte en el qual també ha participat el vicepresident del Consell de Mallorca i portaveu del PSIB-PSOE, Francesc Miralles, i la portaveu socialista a Sa Pobla i secretària de Coordinació Institucional i Territorial, Catalina Cladera.

Precisament, Armengol s'ha mostrat conscient també que «tenim una situació difícil a Espanya perquè hi ha un govern inexistent des de fa molts mesos i que esperam que es pugui solventar amb un Executiu molt més sensible amb els interessos de Balears ja que Rajoy s'ha dedicat a no assumir les reivindicacions i els drets que tenim com a comunitat autònoma».

Pel que fa a la investidura de Rajoy, Armengol ha recordat que «tenim un sistema parlamentari en el qual és president qui suma els escons suficients per formar una majoria i Rajoy no la té», per la qual cosa ha tornat a insistir en què «si ell fracassa s'haurà de cercar una alternativa de govern que faci realitat els somnis i els anhels de tants ciutadans i ciutadanes d'Espanya».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube