Imprimeix
PDF

Pablo Martín proposa “impulsar l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables al sector agrari i pesquer”

martin campanetEl candidat socialista ha defensat la necessitat de "fomentar el cooperativisme per millorar la defensa de tots els agricultors i fer-los menys vulnerables".

El candidat socialista al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha visitat el mercat de Campanet on ha explicat algunes de les propostes dels socialistes en matèria d'agricultura i pesca manifestant que "volem impulsar l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables al sector agrari i pesquer".

Pel que fa a l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables, Martín ha destacat que "es tracta d'aprofitar les oportunitats que ofereixen tecnologies com la de gestió de l'aigua o l'aprofitament de la biomassa com a font energètica sostenible".

Pablo Martín ha explicat que "aquest sector és un dels més importants de la nostra economia" i ha defensat la necessitat de "fomentar el cooperativisme propiciant un major grau de concentració de l'oferta que permeti una millor defensa de les rentes dels productors al mercats".

El socialista també ha destacat la importància "d'incrementar la lluita contra la pesca il·legal que és una de les xacres del sector", així com "defensar a la Unió Europea una Política Agrària Comuna forta, més simple i amb una dotació econòmica suficient que contribueixi als objectius d'Europa 2020".

Martín ha explicat que el "els socialistes apostam pel suport econòmic directe al sector a través de línies de crèdit ICO destinades a aconseguir els objectius que ens hem marcat perquè el mitjà sigui sostenible i es mantengui la qualitat dels nostres productes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube