Imprimeix
PDF

Antoni Manchado: “la societat espanyola vol drets del segle XXI i no lliçons de moral”

DSC03090 El candidat socialista al Senat ha defensat els avenços en drets socials i civils, i en llibertats individuals, en front de les "lliçons de moral" que dóna el PP

Palma, 16/11/2011.- "La societat espanyola és una societat moderna, que vol drets i llibertats del segle XXI", no lliçons de moral com les que dóna el PP, amb la seva visió antiga i discriminadora contra certs grups de la societat, ha declarat avui Antoni Manchado, candidat socialista al Senat.

Manchado ha recordat que ha estat el PSOE qui ha aconseguit les grans victòries de les darreres dècades en drets i llibertats. Ha defensat la llei d'igualtat entre homes i dones, la que permet el matrimoni homosexual, la llei perquè la dona pugui decidir sobre el seu cos i la llei de la Memòria Històrica. De tot això, el PP ha votat en contra, o ho ha impugnat als tribunals, o ho ha boicotejat.

"Els socialistes seguirem lluitant per al futur", ha explicat Manchado, qui ha presentat dues propostes del PSOE en matèria de "nous drets per a la societat del Segle XXI". Per una banda, la Llei d'igualtat de tracte i no discriminació, que combatrà qualsevol acte de discriminació i crearà una fiscalia especial contra la xenofobia. Els partits o grups que facin apologia de la xenofobia, podran ser castigats.

A més, el PSOE donarà a les parelles de fet el dret a l'adopció i a la successió, tal com ja tenen els matrimonis. I ho farà independentment de que siguin parelles del mateix o diferent sexe.

"No és el mateix legislar per fer a les persones més lliures que utilitzar el BOE per imposar una determinada moral", ha conclòs. Manchado ha presentat aquestes propostes després de participar en una taula informativa al Rafal Vell, de Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube