Imprimeix
PDF

Pablo Martín demana el “vot útil a tots els progressistes per evitar una majoria del PP que imposi les polítiques neolliberals que no desitja cap persona d'esquerres”

pablo martin dijous boEl candidat socialista ha visitat el Dijous Bo d'Inca on ha destacat que "mai les Illes Balears havien estat millor defensades que amb els governs socialistes a la comunitat i a l'Estat".

Pablo Martín, candidat socialista al Congrés dels Diputats, ha demanat avui el "vot útil a tots els progressistes per evitar una majoria del PP que acabi imposant les polítiques neolliberals que no desitja cap persona d'esquerres".

Durant la visita al tradicional Dijous Bo d'Inca, el socialista ha recordat que "mai les Illes Balears havien estat millor defensades que amb els governs socialistes a la nostra comunitat autònoma i a l'Estat" i ha afegit que "valia més qualsevol conversació de Francesc Antich amb el govern de Zapatero que 150 mocions aprovades al Senat que no van dur ni un sòl euro a les illes".

Pablo Martín ha assegurat que "hem explicat el nostre programa i les nostres propostes en sanitat, educació, pensions o prestacions d'atur i no tenen res a veure amb el que pensa fer el PP, hi ha un abisme".

El candidat socialista, acompanyat de Francina Armengol, secretària general de la Federació dels Socialistes de Mallorca, i dels candidats al Senat Antoni Manchado i Sarah Alonso, ha afirmat que "el vot útil només pot ser pel Partit Socialista perquè som l'únic partit d'esquerres amb possibilitats de governar després del 20 de novembre".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube