Imprimeix
PDF

Armengol demana a Bauzà que “no renunciï als 23 milions d'euros de l'impost de patrimoni i els inverteixi en un pla contra l'atur”

armengol parlament 7-12-11La portaveu socialista ha criticat que "Bauzà es reunia amb persones que estaven a l'atur durant la campanya quan era candidat però ara que és president el que ha fet és convertir el Govern en una màquina de destrucció d'ocupació".

Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha demanat avui al president Bauzà que "no renunciï als 23 milions d'euros que suposaria l'impost de patrimoni i que els inverteixi en un pla de xoc contra l'atur".

La socialista ha considerat que les negatives xifres d'atur del mes de novembre conegudes recentment fan "més necessari que mai l'elaboració d'un pla de xoc per lluitar contra l'atur concertat entre tots, incloent els agents socials i econòmics i que podria estar finançat amb els 23 milions d'euros que es recaptarien amb l'impost de patrimoni al que va renunciar Bauzà".

Armengol ha criticat que "Bauzà es reunia amb persones que estaven a l'atur durant la campanya quan era candidat però ara que és president no ha fet res per elles" i ha assegurat que "durant els primers sis mesos de govern el PP no ha presentat cap mesura per generar llocs de feina".

Francina Armengol ha denunciat que "el PP ha convertit a l'administració pública en una màquina de destruir ocupació" i ha esmentat exemples d'empreses "ofegades" per la gestió del PP al capdavant del govern com les relacionades amb "el tercer sector o el món audiovisual, el de la innovació o la cultura".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube