Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca

MEn el Francina Armengol ha criticat el tancament d'un mitjà "independent, plural i de qualitat que han fet possible els seus treballadors que han demostrat una professionalitat absoluta".

El PSIB-PSOE lamenta el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca i mostra el seu suport als 117 treballadors acomiadats per la decisió del Partit Popular de tancar un mitjà de comunicació públic que donava un servei de qualitat.

Francina Armengol, Secretària General dels Socialistes de Mallorca, ha assistit a la concentració en suport de Ràdio Televisió de Mallorca a la plaça de Cort on ha criticat el tancament d'un mitjà "independent, plural i de qualitat que han fet possible els seus treballadors que han demostrat una professionalitat absoluta".

La socialista ha recordat que el tancament s'ha produït per "motius ideològics i no econòmics" i ha recriminat a l'equip de govern popular del Consell de Mallorca que "no han volgut escoltar alternatives al tancament".

El PSIB-PSOE mostra, una vegada més, el seu desacord amb el tancament d'aquesta ràdio i d'aquesta televisió de tots els mallorquins i mallorquines.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube