Imprimeix
PDF

Neix Joventuts Socialistes de Manacor per defensar els interessos dels i les joves al municipi

Joventuts Manacor Manacor, 15/12/11.- Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha constituït avui la seva agrupació a Manacor per atracar la política municipal als joves i defensar les seves reivindicacions i interessos al municipi.

No ens podem quedar de mans plegades davant les polítiques abusives del Partit Popular a l'Ajuntament de Manacor”, ha opinat Núria Hinojosa, secretària general de Joventuts Socialistes de Manacor. Hinojosa ha anunciat que els i les joves de Manacor faran propostes de forma directa i també contribuiran a través del grup municipal socialista a defensar els interessos del jovent de Manacor.

Francesc Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha valorat molt positivament la constitució d'aquesta nova agrupació, en la que participen més de 30 joves. “A Manacor, al igual que a la resta de Balears i a tota Espanya, els joves tenim molt que lluitar, perquè l'única política de joventut del PP és tornar enrere tot el què s'havia avançat els darrers anys”, ha opinat.

És indignant que la primera mesura anunciada pel PP de Rajoy sigui la suspensió de la renda d'emancipació per als joves”, ha dit. “Lamentablement, no ens sorprèn”. La RBE aprovada pels socialistes va permetre ajudar a uns 300.000 joves de tota Espanya a pagar un lloguer per poder-se emancipar. “La manca de compromís del PP amb els joves és evident i la veurem encara més en els propers mesos”, ha conclòs.

La comissió executiva de Joventuts Socialistes de Manacor estarà formada per Núria Hinojosa, com a secretària general, Benito Álvarez, secretari d'Organitzacio i Elisa Martínez, secretària de Política Municipal.

En l'acte de constitució de l'agrupació hi han participat també Francesc Dalmau, secretari general de JSIB, Joan Gaspar Vallori, vicesecretari general JSIB i Antònia Sastre, secretària d'Organització de JSIB.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube