Imprimeix
PDF

“Hem de sortir dels congressos més forts i units que mai”

sopar de nadal fsm 2011Francina Armengol, acompanyada de Francesc Antich, Aina Calvo i Francesc Miralles, va encoratjar a "seguir lluitant" als més de 700 assistents al tradicional sopar de Nadal dels Socialistes de Mallorca.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol, va demanar a la militància "rigor, respecte i llibertat" davant els congressos que venen per "sortir més forts i units que mai".

Francina Armengol, acompanyada de Francesc Antich, Secretari General del PSIB-PSOE, Aina Calvo, Secretària General dels Socialistes de Palma, i Francesc Miralles, batle socialista d'Algaida, va encoratjar a "seguir lluitant" als més de 700 assistents al sopar de Nadal que cada any organitza la Federació dels Socialistes de Mallorca.

Armengol va reconèixer que "hem comès errors", però "hem de saber adaptar-nos al segle XXI i estar a l'oposició pot ser una oportunitat per construir un nou projecte que converteixi el nostre partit en una alternativa real al PP que, des que va guanyar les eleccions, a les Illes Balears ha augmentat l'atur i hi ha menys democràcia i menys drets socials".

Per la seva banda, Francesc Antich va destacar que "vivim un canvi d'època amb noves situacions que demanen noves respostes que hem de trobar entre tots". Antich també va criticar "l'estafa del PP a la ciutadania que va prometre llocs de feina a tothom durant la campanya electoral i ara no fa res".

Francesc Antich va agrair el suport de tota la militància en "el darrer sopar de Nadal com a Secretari General del PSIB-PSOE" i va llegir una glossa que ell mateix havia preparat en la que feia referència a la persona que el succeirà "a qui li toqui posar-se el davantal, li desig èxits i sort" i assegurà que "en mi tendrà un soldat, per seguir lluitant i dur al dèbil conhort, benestar i dignitat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube