Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia la paralització per part del Govern PP del pla d’usos de l’antic hospital Verge del Toro

Rita i ThomàsLa diputada del PSIB-PSOE, Cristina Rita, ha denunciat la paralització per part del Govern del PP del pla d’usos per a l’antic hospital Verge del Toro. Rita ha fet aquesta denúncia després d’una pregunta formulada a la consellera de Salut, Família i Política Social del Govern de les Illes Balears, Carmen Castro, durant la seva compareixença en la comissió de Salut del Parlament.  

Rita ha criticat l’anunci de paralitzar aquest pla d’usos degut a la manca de recursos econòmics que Castro ha fet públic durant la seva compareixença. La diputada socialista ha lamentat aquesta decisió i ha criticat que Castro no trobi la inversió per fer possible l’ús sociosanitari a l’antic hospital. A més, ha acusat a Castro de no fer res en els més de sis mesos des que es va aprovar una iniciativa en el Parlament, per unanimitat de tots els grups polítics, per a acordar els usos del Verge del Toro a través d’una mesa constituïda pel Consell de Menorca i les entitats menorquines implicades. 

La diputada socialista ha retret l’actitud del PP i les institucions governades ara per aquest partit després de fer bandera electoral amb els usos de l’antic hospital i ara paralitzar el projecte. A més, Rita ha recordat els continus canvis de criteri dels membres del PP i en aquest sentit ha recordat la proposta feta pel conseller d’Educació, Rafel Bosch, d’ubicar-hi aquí la nova escola de persones adultes.  

Durant la seva intervenció, Cristina Rita ha recordat que l’anterior executiu socialista ja va fer a l’antic hospital un centre de salut per donar servei a Maó i els pobles veïns, i a més va elaborar el pla d’usos, consensuat amb les altres administracions, que va preveure una inversió de 10 milions d’euros i que ara el Govern del PP paralitza. 

Per Rita, als retalls i la paralització d’inversions a l’illa de Menorca cal afegir ara aquesta paralització del pla d’usos de Verge del Toro, tant reivindicada pels menorquins però que el Govern del PP no vol fer.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube