Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern del PP de crear un impost per fer pagar als ciutadans la benzina més cara de tot Espanya

lourdes aguilo_bennassar_0La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Lourdes Aguiló, ha afirmat que amb el nou impost sobre la benzina del Govern Bauzá, “els ciutadans de les Illes Balears pagaran la benzina més cara de tot Espanya”. Aquesta és una de les principals acusacions que la diputada socialista ha retret al Govern durant el debat celebrat en el Parlament per validar el decret llei de mesures tributàries per a la reducció del dèficit públic. 

Lourdes Aguiló, que ha defensat el vot en contra al decret del Grup Socialista, ha manifestat que les mesures impositives que conté afecten de manera directa a les classes mitges i populars. “Vostès demanen als treballadors, als assalariats i a les classes mitges que s’estrenyin més el cinturó, mentre es neguen a aplicar un impost sobre el patrimoni que afecta als que més tenen”, ha dit Aguiló. 

A més, la diputada del PSIB-PSOE ha criticat que la primera mesura de reducció del dèficit i d’augment dels ingressos que dur el Govern del PP amb aquest decret llei contengui una gran contradicció, al incloure una deducció impositiva, en relació a la deducció per assegurances privades de salut. “Afavoreixen la sanitat privada alhora que retallen la sanitat pública”, ha afirmat Lourdes Aguiló, qui ha dit que amb aquesta mesura es minven els ingressos públics que són necessaris pel manteniment dels serveis públics sanitaris. 

Finalment, Aguiló ha advertit que els càlculs fets pel Govern de previsió de recaptació són un engany i estan mal fets. “Parlen de recaptar 65 milions d’euros amb aquestes mesures impositives, quan saben que això és impossible tant per les mesures que proposen com per la paràlisi de la nostra economia”. La diputada socialista ha advertit que “des que governa el PP, la situació a les Illes Balears ha empitjorat, aconseguint que els agents socials i econòmics perdin la confiança en la nostra economia”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube