Imprimeix
PDF

El Grup Socialista sol·licita l'examen d'idoneïtat per a José Manuel Alcaraz, comissari polític a Formentera

Costa i Tarres en la Comissió 180412 b Pilar Costa: "Ens oposam a que la Delegació territorial a Formentera estigui en les instal·lacions que paguen el Govern i el Consell de Formentera per allotjar el SOIB"

Palma, 18 d'abril 2012.- El Grup Socialista ha demanat avui la compareixença de José Manuel Alcaraz, el comissari polític del Partit Popular a Formentera, en el Parlament de les Illes Balears. "Volem examinar la seva idoneïtat per ocupar un càrrec fet ad hoc expressament per a ell, que no només és el president del PP a Formentera sinó també el portaveu del PP en el Consell de Formentera", ha explicat la diputada socialista Pilar Costa en la Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament.

Costa ha assenyalat la "oposició total" dels socialistes a la creació d'aquesta oficina de control polític, que és una comissaria política feta "a mida" per a Alcaraz, ja que "com que no va guanyar les eleccions, ara es converteix en una president en l'ombra".

La diputada ha criticat també que "en aquest temps d'austeritat que tant predica el PP, Alcaraz tengui dos sous, el de delegat del Govern a Formentera i el de conseller al Consell". Els socialistes han demanat que Alcaraz renunciï a les dietes com a conseller "per no cobrar més que el propi president del Consell de Formentera i del conseller de Presidència de les Illes Balears".

Aquesta austeritat "que només apliquen quan els interessa", ha recordat Costa, contrasta amb l'anunci, avui, del conseller de Presidència, de que la Delegació del Govern a Formentera comptarà també amb un tècnic i un administratiu, per començar, i s'instal·larà en l'edifici on està previst que s'instal·lin les oficines del SOIB a Formentera. "Duim mesos pagant unes instal·lacions, on el SOIB encara no ha arribat, i ara entenem que també les volien per a altres coses", ha denunciat Costa. La diputada ha recordat que aquestes instal·lacions no les paga només el Govern sinó també el Consell de Formentera.

Una vegada més, a Formentera, el PP "intenta canviar la voluntat dels formenterers per vies poc democràtiques, com ja varen intentar fer en el 99", ha recordat. Costa lamenta que "el que no els han donat les urnes, el PP ho faci per 'decretazo' i obra de JR.Bauzá".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube