Imprimeix
PDF

Armengol: ”és lamentable que davant l’actual situació de crisi i retalls, Bauzá es negui a comparèixer en el Parlament”

Francina ArmengolLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha acusat al president Bauzá d’amagar-se i tenir por de comparèixer en el Parlament per explicar el full de ruta que el Govern vol seguir en l’actual situació de crisi i retalls. Armengol ha lamentat que Bauzá no vulgui donar la cara i expliqui a la ciutadania l’abast dels retalls en educació i salut. 

La portaveu socialista ha fet aquesta valoració després que el PP i el Govern hagin impedit la compareixença del president Bauzá en el Parlament i que el Grup Socialista havia presentat en la Junta de Portaveus. 

Per Armengol, Bauzá no vol donar la cara i explicar on pensa retallar o quina és la seva fulla de ruta per sortir de l’actual situació. La portaveu del PSIB-PSOE ha lamentat que després de nou mesos des que governa, Bauzá no hagi volgut comparèixer ni una sola vegada per donar explicacions i detallar les seves propostes. Francina Armengol ha criticat que en els actuals moments de dificultats, on s’estan imposant mesures que estan generant un gran rebuig social, el president de la comunitat es negui a debatre i a explicar-ho davant la Cambra autonòmica. 

La petició de compareixença del president Bauzá havia estat sol·licitada pel Grup Socialista després de l’anunci la passada setmana dels nous retalls per 10.000 milions d’euros en educació i salut.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube