Imprimeix
PDF

Els socialistes demanen al Govern que doni solució a les persones no ateses pel sistema de salut

Costa i Tarres en la Comissió 180412-1 Palma, 18 d'abril 2012.- El Grup Parlamentari Socialista ha demanat avui al Govern de les Illes Balears que "doni solució a les persones, majoritàriament immigrants, que no estan sent ateses a la sanitat pública per problemes burocràtics amb la seva targeta sanitària". Així ho ha expressat la diputada socialista Pilar Costa, durant una intervenció en la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament de les Illes Balears.Costa ha considerat "molt greu que a dia d'avui hagi en les nostres illes persones que queden sense l'atenció sanitària que necessiten, amb l'excusa de l'austeritat, la burocràcia o ves a saber quins ingressos que se suposa que tenen". "Això no pot passar a les nostres illes amb una sanitat pública i universal" , ha afegit.

La diputada ha recordat, a més, que "si passés una desgràcia, esperem que això no succeeixi, el Govern en seria responsable", per suposat a nivell econòmic, però també administratiu i inclús les responsabilitats podrien anar més enllà.

Costa ha demanat al conseller de Presidència, Sr. Gómez, que s'informi bé sobre el darrer protocol de l'Ib-salut en aquesta matèria i que rectifiqui les actuacions que estan deixant fora atenció a persones que, no sent menors ni dones embarassades amb situacions d'urgència, sí pateixen problemes de salut importants. El conseller ha dit que s'investigaran els fets, que avui mateix han estat publicats en premsa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube