Imprimeix
PDF

Francina Armengol demana a Bauzá un esforç de diàleg per no rompre un dels consensos bàsics de Balears

reunó OCB p  Armengol: "Lluitarem fins al final en termes parlamentaris per atura aquesta barbaritat"

Palma, 18 d'abril.- La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha tornat oferir al president Bauzá "un esforç de diàleg per no rompre un dels consensos bàsics de la comunitat autònoma", com és la defensa de la llengua pròpia de les Illes Balears.

Abans de començar una reunió amb representants de l'Obra Cultural Balear, Armengol ha tornat estendre la mà a Bauzá i li ha demanat "que se segui a la taula i que en parlem per intentar arribar a acords" i aturar "aquesta barbaritat" contra la llengua pròpia que és l'avantprojecte de la Llei de Funció Pública, actualment en tramitació parlamentària.

Armengol ha recordat que tots els partits polítics de Balears varen arribar a un pacte sobre l'Estatut d'Autonomia, que defensa la llengua pròpia, durant l'anterior mandat del PP. "Ara el PP està rompent les regles de joc de forma unilateral, sense convocar ni escoltar a ningú més", ha dit. Aquestes preses per tramitar la llei en el Parlament venen justificades perquè ara "el Govern considera un obstacle la llengua pròpia de les Balears a les Illes Balears".

Tot i que el Partit Popular està ara dirigit per un sector ultradretà, Armengol ha demanat als altres membres del PP "que tal vegada tenen altres pensaments sobre aquesta qüestió", que "siguin valents" per defensar allò que és propi. "No puc entendre que qualcú pugui atacar la llengua en la que parla. No és lògic. Per això, lluitarem fins al final en termes parlamentaris per convèncer al PP que se segui a la taula i que en parlem", ha afegit. Això, sense renunciar a prendre altres vies de lluita, més endavant.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube