Imprimeix
PDF

Armengol exigeix el cessament de tot l’equip econòmic del Govern per haver mentit amb el deute

FAS RdP PSIBLa portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, ha exigit el cessament immediat de tot l’equip econòmic del Govern per la manca de credibilitat i desconfiança que ha creat mentint sobre el deute amb els proveïdors. Armengol ha informat que demanarà la compareixença urgent i immediata del president Bauzá en el Parlament per explicar la situació real del deute i expliqui els comptes de la comunitat autònoma. Per la portaveu socialista “estam davant una crisi de Govern”. 

Francina Armengol ha fet aquest anunci després de la compareixença pública del president Bauzá en la qual ha anunciat el cessament de la interventora de la CAIB. La portaveu socialista ha qualificat “d’esperpèntica i insòlita la compareixença de Bauzá” i ha dit que “la desconfiança que genera el Govern del PP als mercats, a les entitats financeres, als ciutadans i a tothom no té precedents”. Per Armengol, avui ha quedat evident que “Bauzá i el seu Govern són incapaços de gestionar l’actual situació de crisi” i ha mostrat la seva especial preocupació perquè “aquest executiu no genera cap confiança i estam pitjor ara que fa un any”. 

La portaveu socialista ha criticat que el president es negui a comparèixer per explicar els retalls en educació i salut i en canvi surti davant l’opinió pública per explicar que la Interventora de la CAIB ha mentit. Armengol s’ha preguntat si després de deu mesos de Govern PP al capdavant de les finances públiques, quantes mentides més ha dit. 

Per Francina Armengol, la situació viscuda avui en la compareixença de Bauzá cessant a la interventora per tema del deute amb proveïdors posa en evidència les seves pròpies mentides que han estat repetint en els darrers mesos. “L’excusa del deute i l’herència per tapar la seva ineficiència ha quedat clar que era una mentida”, ha afirmat Armengol. 

La portaveu socialista ha reclamat informació clara, detallada i per escrit dels comptes de la CAIB des de 31 de juny i fins a dia d’avui, ja que en deu mesos el Govern no ha aclarit el deute i només juga amb l’opacitat i la falta de transparència amb els números.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube