Imprimeix
PDF

Armengol: “el Govern Bauzá necessita una urgent remodelació”

240412 FASLa portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, ha qualificat d’autèntica “catàstrofe” la confiança econòmica que transmet el Govern Bauzá i ha exigit al president “una urgent remodelació, especialment de tot el seu l’equip econòmic”. 

Armengol ha fet aquesta petició durant la pregunta al president Bauzá en la sessió plenària del Parlament i després de la crisi de Govern viscuda la passada setmana amb el cessament de la interventora de la CAIB i el ball de xifres que el Govern ha donat sobre el deute . La portaveu socialista ha demanat al president que reaccioni ja que la desconfiança que trasllada el seu Govern és cada dia més gran. 

La portaveu parlamentària ha acusat a Bauzá de no saber donar una xifra exacta del deute pendent als proveïdors i ha manifestat que “la gestió econòmica d’aquest Govern és una catàstrofe”. Armengol ha recordat els anuncis alarmistes llençats pel PP de no poder pagar les nòmines, d’haver unflat les xifres del deute, de no obtenir cap crèdit dels bancs, de no haver elaborat un pla de pagaments i ara d’haver tancat un pressupost on hi manquen més de 170 milions d’euros. “Necessita remodelar el seu Govern, i molt especialment a tot el seu equip econòmic”, ha exigit Armengol al president Bauzá a qui ha responsabilitzat de l’actual situació. 

“El PP ha decidit sacrificar Es Trenc”

Per altra part, el diputat Cosme Bonet ha acusat al PP de tornar a la cultura del “tocho” i l’especulació urbanística amb el projecte de construcció d’una macro complex turístic a la platja d’Es Trenc. Per Bonet, “amb l’excusa de la crisi, el Govern del PP ha decidit sacrificar la platja d’Es Trenc”. 

Durant la pregunta formulada al Govern sobre aquesta polèmica, el diputat socialista ha qualificat d’il·legal la modificació del Pla Territorial que va fer el Consell de Mallorca per permetre aquest projecte i ha acusat al conseller de Turisme, Carlos Delgado, d’haver mentit quan va afirmar que no s’havia de modificar cap norma. “Tot un exemple d’urbanisme a la carta”, ha dit Bonet. 

La fal·làcia de l’error material emprat pel Consell demostra clarament que el PP no té fronteres a l’hora de passar el rodell urbanístic”, ha afirmat el diputat socialista, que ha retret que amb aquest fet es posa de manifest la poca confiança del PP amb el model territorial, econòmic i turístic d’aquestes Illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube