Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que Bauzá en negui a comparèixer en el Parlament per explicar els retalls i la xifra del deute

Francina ArmengolLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha lamentat que Bauzá es negui a comparèixer en el Parlament per explicar a l’opinió pública els retalls que aplica el Govern en salut i educació i doni la xifra real del deute a proveïdors. 

Armengol criticat l’oposició del PP a permetre que el president comparegui davant la Cambra, després de votar en contra les dues peticions de compareixença que el Grup Socialista havia presentat en la reunió de la Junta de Portaveus. Francina Armengol ha dit que és lamentable que les intervencions del president Bauzá davant el Parlament es limitin a 5 minuts per setmana, que és el temps que dedica a respondre a les preguntes dels dos portaveus de l’oposició, 20 minuts al mes en total. La portaveu socialista ha dit que Bauzá és un president que s’amaga, té por al debat i no transmet cap confiança. 

Per Armengol, Bauzá es nega a donar la cara per explicar on pensa aplicar les tisores o quina és la seva fulla de ruta per sortir de l’actual situació. La portaveu del PSIB-PSOE ha lamentat que després de nou mesos des que governa, Bauzá no hagi volgut comparèixer ni una sola vegada, malgrat l’actual situació de crisi, traslladant una imatge de desconfiança.  

Des del PSIB-PSOE s’ha demanat en reiterades ocasions la compareixença de Bauzá, en aquesta ocasió arrel de la crisi de Govern amb les xifres del deute i el cessament de la interventora de la CAIB, així com per explicar el nou pla de retalls que l’Executiu del PP fa en l’educació i la salut públiques.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube