Imprimeix
PDF

El Grup Socialista dóna a Can Gazà les aportacions dels diputats per la vaga general

Grup Parlamentari Socialista Palma, 26 d'abril 2012.- El Grup Parlamentari Socialista ha fet entrega avui a Can Gazà de l'aportació dels seus diputats i diputades al Parlament de les Illes balears corresponent al dia 29 de març, dia de la vaga general contra la reforma laboral.

La portaveu del Grup, Francina Armengol, i la diputada Conxa Obrador, han visitat avui matí l'Institut de lluita contra l'exclusió social ubicat a Palma, per fer entrega de les aportacions descomptades voluntàriament pels diputats. Han pogut fer una visita a les instal·lacions, acompanyades per Jaume Santandreu i Jaume Mateu, president d'aquest centre, que han agraït el gest i la donació dels socialistes.

D'aquesta manera el Grup Parlamentari Socialista ha volgut contribuir a millorar una mica la situació d'aquesta casa i dels seus usuaris, persones que generalment acaben de sortir del món de les drogues i de la marginalitat.

El Psib-Psoe, que des de l'inici va mostrar la seva "oposició frontal" a la reforma laboral, es va adherir al manifest de la vaga general i va participar molt activament en les manifestacions de protesta a totes les illes. No obstant, els càrrecs públics socialistes que aquell dia tenien obligacions com a comissions o reunions, hi varen assistir per responsabilitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube