Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta la falta d’actuació de Govern i Ajuntament per evitar el tancament de Carn Illa

Grup Parlamentari Socialista 27 d'Abril 2012.- El diputat del Grup Parlamentari Socialista, Cosme Bonet, ha lamentat el cessament d'activitats avui de Carn Illa i la incapacitat tant del Govern com de l'Ajuntament de Palma per trobar alternatives viables.

Bonet ha manifestat la preocupació per la liquidació de Carn Illa SA per part de les administracions públiques que la gestionaven i ha alertat dels problemes d'abastiment de carn que pot provocar a Ciutat. El diputat socialista ha criticat el "tancament sense publicitat, sense explicacions i sense cap alternativa". La falta d'actuació per part de l'Executiu autonòmic i Cort han fet que avui Carn Illa cessi les activitats i que Palma quedi sense escorxador, i els productors i ramaders sense un espai on poder tenir aquest servei, ja que el volum de feina és inassumible pels escorxadors d'Inca, Manacor o Felanitx, ha advertit Bonet.

Des del Grup Socialista, Bonet ha afirmat que "tant Govern com Ajuntament han generat un problema als ramaders i també als usuaris per la seva incapacitat de trobar solucions a Carn Illa, i pel fracàs dels seus plans de principis d'any".

El diputat socialista ha anunciat que preguntarà i recaptarà informació de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori. "Consideram que és d'una gran irresponsabilitat procedir al tancament de Carn Illa sense planificar i explicar una solució, malgrat sigui provisional", ha afirmat.

La preocupació que ha generat el tancament tant entre les associacions agràries, com d'usuaris i consumidors, principals damnificats, fan necessària una solució per garantir a més l'abastiment i la seguretat alimentària a Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube