Imprimeix
PDF

El Grup Socialista proposa crear un impost a les empreses que més contaminants

Vicenç Thomàs i Joan Boned web Permetria recaptar 20 milions d'euros per a les arques de les Illes Balears

Palma, 30 d'abril 2012.- El Grup Parlamentari Socialista presentarà en el Plenari de dimecres una Proposició de Llei per crear a les Illes Balears un impost sobre les instal·lacions més contaminants, tal com les del sector elèctric i de carburants o les de teleconmunicacions.

"Hi ha tota una sèrie d'instal·lacions i activitats econòmiques que distorsionen o deterioren el medi ambient. Aquestes mesures tributàries estan encaminades a revertir als ciutadans i ciutadanes una part d'aquest cost mediambiental que suporta i afecta al nostre territori", ha explicat el diputat socialista Joan Boned.

Boned ha explicat que, amb aquesta iniciativa, es podrien arribar a recaptar 20 milions d'euros. Això, unit als 30 milions d'euros que es podrien recaptar amb l'impost de patrimoni a les rendes més altes que també defensa el Partit Socialista, faria uns 50 milions "que ara el PP deixarà d'ingressar, si rebutja aquesta iniciativa".

"Davant els retalls indiscriminats que ens està imposant el PP, nosaltres plantejam que hi ha alternatives. Es poden fer d'una altra manera", ha opinat el diputat eivissenc. Per això, el Grup Socialista presentarà dimecres i seguirà presentant en el futur "propostes per millorar l'economia, que a la vegada permetin un major creixement econòmic i reduir les llistes de persones en atur", ha conclòs.

Amb la iniciativa socialista, a la vegada que es recaptarien uns recursos vitals per a la economia de la Comunitat Autònoma, es contribuiria a protegir el medi ambient i el territori.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube