Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE trasllada als treballadors de l’hospital Joan March i General l’oposició al tancament decretat pel PP

Visita Joan March 2El PSIB-PSOE ha traslladat als treballadors de l’hospital Joan March i l’hospital General la seva oposició a la decisió del Govern de José Ramón Bauzá de decretar el tancament dels dos centres socio sanitaris i la seva solidaritat amb les accions de protesta que han iniciat. 

Una delegació socialista, encapçalada per la portaveu parlamentària i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha visitat avui horabaixa als treballadors que han decidit tancar-se de forma indefinida en senyal de protesta a l’hospital Joan March. Armengol ha qualificat d’injusta i improvisada la mesura del tancament dels dos hospitals públics i ha lamentat la falta d’explicacions dels responsables del Govern sobre el tancament dels centres als treballadors. En aquest sentit, Armengol ha lamentat la manca de diàleg i de negociació dels responsables del Govern amb els treballadors afectats i la imposició del tancament. 

La portaveu socialista ha destacat la contradicció del Govern del PP de fer pagar als ciutadans de les Illes Balears la benzina més cara d’Espanya per mantenir la sanitat i decretar a la vegada el tancament de dos hospitals públics. 

Amb Armengol, també han visitat i traslladat la seva solidaritat als treballadors la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Silvia Cano i el portaveu adjunt parlamentari i secretari de Salut del PSIB-PSOE, Vicenç Thomàs. 

Els representants socialistes s’han compromès amb els treballadors del Joan March a presentar diferents iniciatives tant al Parlament com als consistoris de Mallorca per aturar el tancament dels dos centres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube