Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix a Bauzá que actuï davant el nomenament com assessora de la companya sentimental del conseller Delgado

thomas rdp webEl portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha exigit al president Bauzá que actuï en conseqüència a la seva promesa de no anomenar familiars i amics en càrrecs de confiança del Govern i prengui per tant una decisió amb el cas Delgado. 

Thomàs ha criticat que després del pla de retalls que el Govern Bauzá va aprovar el passat dilluns, i que significa l’acomiadament del sector públic de milers de treballadors, és del tot reprovable que un conseller contracti com assessora personal a una persona relacionada sentimentalment amb ell. “Mentre s’acomiada a funcionaris i es tanquen hospitals públics, el PP se’n riu de la gent i contracta com assessora a la parella d’un conseller”, ha destacat Thomàs.  

El portaveu adjunt socialista ha manifestat que aquest mal exemple que ha donat Delgado fa necessària una actuació immediata per part president Bauzá, qui es va comprometre al formar el nou Govern a no tenir tracte de favor amb familiars i amics per ocupar els càrrecs de confiança. Per Thomàs, és una oportunitat que té Bauzá de ser coherent i aplicar el que va dir no fa ni deu mesos.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube