Imprimeix
PDF

Marc Pons: “El Pla de mesures és una cortina de fum per justificar les retallades”

Marc Pons p Els socialistes lamenten que el Govern no posi la mateixa contundència a l'hora d'estimular el creixement econòmic que per tancar hospitals

Palma, 4 de maig 2012.- El Pla de mesures aprovat avui pel Consell de Govern és "una cortina de fum per justificar les retallades indiscriminades a l'Estat del Benestar que està duent a terme el Partit Popular". Així ho ha valorat avui el diputat socialista Marc Pons, portaveu d'Economia del Grup Socialista en el Parlament de les Illes Balears.

"Un document que vol ser la base per a la recuperació econòmica de les Illes Balears , que neix sense planificació econòmica ni un calendari definit d'aplicació és un "brindis al sol sense futur", ha opinat. Pons ha assenyalat també que el Pla "és una recopilació d'anuncis fets al llarg de l'any de legislatura, és a dir, moltes coses que fa mesos que anuncien, sense que a dia d'avui sapiguem quan es materialitzaran".

Inclou, per exemple, una llicència d'obertura de negocis amb declaració responsable que no és altra cosa que el compliment de la Directiva Bolkestein europea, ha explicat. Igualment, fa un any que parlen de la Llei General Turística i ara la venen com a una nova iniciativa. "Sembla que al Govern li ve gran la situació econòmica" i per això intenta vendre aquest llistat de promeses i incompliments, com un gran pla per a l'estímul econòmic, que segurament tindrà tant èxit com la famosa Llei de l'Emprenedor, un fracàs.

A més a més, aquest "calaix de sastre" se'n oblida dels sectors propulsors del nou model econòmic, i més capacitats per créixer i crear llocs de feina, com és la innovació.

El diputat ha lamentat que el Partit Popular "no posi la mateixa contundència en estimular el creixement econòmic que per tancar hospitals, retallar drets i serveis socials a la ciutadania". "Són molt concrets a l'hora de retallar i molt dispersos a l'hora d'estimular l'economia ", ha dit.

Avui matí ha tornat quedar demostrada "la incapacitat del Govern per plantar cara a la crisi amb mesures que no siguin només d'ajust", ha afegit. Un Govern que fa feina des de la més absoluta solitud, sense consensuar ni dialogar amb ningú. El president Bauzá va anunciar que convocaria als partits polítics de l'oposició per pactar mesures de reactivació econòmica i ha tornat incomplir la seva promesa. "Això demostra una vegada més que el Govern Bauzá està política, econòmica i socialment aïllat ", ha conclòs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube