Imprimeix
PDF

Armengol lamenta que Bauzá insisteixi en “trepitjar les línies vermelles contra l’Estat del benestar, tancant dos hospitals”

Fas ConsolatLa portaveu del Grup Socialista, Francina Armengol, ha lamentat que el Govern Bauzá no vulgui rectificar el pla de retalls contra l’educació i la salut públiques, i molt especialment aturar el tancament dels hospitals Joan March i General. Armengol ha afirmat “que hi ha línies vermelles contra l’Estat del benestar que no es poden trepitjar” i que el PP ha decidit tirar endavant. 

Després de la reunió mantinguda amb el president Bauzá, de la qual Armengol ha dit “no havia servit de res malauradament”, la portaveu socialista ha retret que no s’hagi acceptat cercar alternatives al pla de retallades ni convocar una Mesa de diàleg amb els agents socials i econòmics per consensuar les mesures pel creixement.  

La portaveu socialista ha reiterat l’oferiment del PSIB-PSOE a exercir el paper d’oposició responsable per plantejar alternatives i pactar una fulla de ruta dialogada i consensuada per crear ocupació, fomentar el creixement econòmic i defensar els drets a una sanitat i educació pública. Armengol, ha recordat però, “que els socialistes no podem pactar quan es trepitgen les línies vermelles contra l’Estat del benestar”. 

Francina Armengol ha explicat que durant la reunió amb el president Bauzá l’hi havia traslladat l’error que suposen aquests retalls. “Mesures amb tanta oposició política i confrontació social no poden ser bones” ha destacat durant la seva compareixença davant els mitjans de comunicació. 

Armengol ha informat de l’oferiment a Bauzá d’un front comú entre totes les forces polítiques i els agents econòmics amb el Govern per a reclamar al Govern Central les inversions i els compromisos pressupostaris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube