Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix una rectificació pública a Bauzá per les seves irresponsables i falses acusacions

Pilar Costa_2La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha criticat les acusacions fetes per José R. Bauzá en les quals ha culpabilitzat a l’oposició dels atacs que ha rebut aquests darrers dies. Costa ha qualificat d’irresponsables aquestes declaracions del president i ha exigit una immediata rectificació publica. 

Per Pilar Costa, “el president Bauzá ha mostrat una greu irresponsabilitat amb aquestes acusacions i una gran contradicció, ja que mentre un dia es reuneix amb els portaveus de l’oposició per demanar diàleg i pacte, a l’endemà llença aquestes acusacions en contra seva”. La portaveu socialista ha afirmat que és mentida que el PSIB-PSOE no hagués condemnat els atacs i qualsevol acte de violència, ha recordat que ho va fer el passat dimecres en una roda de premsa, i ha reiterat que “tant el PP com Bauzá han de reflexionar sobre els motius pels quals la seva política està causant aquesta crispació social”. Costa ha lamentat que Bauzá hagi aprofitat un acte de partit que en teoria havia de fer un balanç de govern per llençar aquest tipus d’acusacions i infàmies contra l’oposició.  

La diputada i portaveu del PSIB-PSOE ha afirmat que “tot és un intent de desviar l’atenció als retalls, al tancament de dos hospitals, a la pitjor xifra d’atur que té les Illes Balears, o a la seva nefasta gestió després d’un any al capdavant de l’Executiu”. “Com no té res que mostrar o del que sentir-se orgullós després d’un any governant, cerca tapar-ho atacant a l’oposició amb mentides i falsedats”, ha dit Costa. 

La portaveu ha manifestat que els termes “feixista i totalitari” que va utilitzar Bauzá tenen una història en el nostre país, i no vinculat precisament al socialisme. Pilar Costa ha exigit una rectificació al cap de l’Executiu tant de les seves declaracions com en la forma de governar des de la imposició, la crispació social, sense diàleg i sense cap consens.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube