Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana la compareixença del delegat del Govern en el Parlament per a que expliqui l’actuació de la Guàrdia Civil durant les manifestacions

Pilar Costa ple 290512La diputada i portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha informat que el Grup Socialista demanarà que el Delegat del Govern, José Ma Rodríguez, comparegui en el Parlament per a que expliqui l’actuació de la Guàrdia Civil durant les manifestacions i actes de protesta de les darreres setmanes.

Costa ha qualificat de “desproporcionada” la presència d’agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en els municipis on s’han produït aquestes protestes per la visita del president Bauzá. En aquest sentit, la diputada socialista ha lamentat que en la visita que Bauzá va realitzar el passat cap de setmana a Eivissa, més d’una vintena d’agents de la Guàrdia Civil fossin desplegats per vigilar a la cinquantena de ciutadans que protestaven per la seva visita. 

Des del PSIB-PSOE, Pilar Costa ha mostrat la preocupació que s’està traslladant per les situacions viscudes aquestes darreres setmanes “fora de tota normalitat”, ha dit. Per això, ha reiterat la necessitat que el delegat del Govern Central comparegui en seu parlamentària per explicar els motius pels quals hi ha aquest alt desplegament d’agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat així com la seva actuació, especialment durant la jornada d’ahir a Bunyola on es varen detenir a quatre joves. 

Pilar Costa ha recordat les paraules del delegat del Govern, José Ma Rodríguez, en els mitjans de comunicació on feia una crida a la serenitat i seny. Per Costa, actuacions policials com les registrades ahir a Bunyola no ajuden molt a aquesta serenitat que reclamava el delegat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube