Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera una "mala notícia" el rescat i demana que el cost no el paguin els ciutadans

Pilar costa vaga El Grup Socialista demanarà al Govern quines implicacions tindrà el rescat per als ciutadans de
les Illes Balears

Palma, 10 de juny 2012.- El PSIB-PSOE ha valorat avui com una "mala notícia" el rescat anunciat des d'Europa per a la banca espanyola. "Tot i que això suposarà una injecció de doblers que, presumptament, farà fluir més el crèdit i més barat, suposa l'augment del deute espanyol i requerirà de noves mesures per afrontar el dèficit", ha opinat Pilar Costa, portaveu del
PSIB-PSOE.

Costa ha assenyalat que "a dia d'avui, no sabem quines són les condicions ni com repercutirà això en els ciutadans". El PSIB-PSOE exigeix que "el cost d'aquest rescat l'assumeixin les pròpies entitats i no la ciutadania". No es pot acceptar que "s'afegeixin més dificultats, més retalls ni més impostos" als ciutadans i ciutadanes.

La diputada socialista ha considerat "impresentable" que, davant una situació única i sense precedent en la nostra història com és el rescat de la banca, el president Rajoy "no hagi donat la cara", no s'expliqui, no surti davant l'opinió pública.

A Balears, el Grup Parlamentari Socialista té la intenció de demanar al Govern de la CAIB com afectarà aquest rescat –i les possibles mesures que es derivin- als ciutadans de la nostra comunitat autònoma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube