Imprimeix
PDF

El Grup Socialista demana al Govern que prengui la iniciativa per evitar la vaga d'Hosteleria aquest estiu

JBarceló El Govern, com a màxima autoritat competent per fomentar la negociació col·lectiva, és a dia d'avui, el principal responsable de la vaga

Palma, 13 juny 2012.- El Grup Parlamentari Socialista ha demanat avui al Govern de les Illes Balears que prengui la iniciativa "en l'exercici de la seva responsabilitat de fomentar la negociació col·lectiva, la intermediació i mediació laboral" per evitar que la vaga anunciada en el sector de l'Hosteleria per aquest estiu es dugui a terme.

"El Govern de les Illes Balears és, a dia d'avui, el màxim responsable de l'existència de la vaga anunciada per la ruptura de la negociació col·lectiva" ja que és ell qui té les competències per fomentar aquesta negociació col·lectiva, ha explicat la diputada socialista Joana Barceló.

"Vivim moments difícils, també en turisme. I dels moments difícils se'n surt amb la unitat d'acció, no amb la ruptura de la negociació col·lectiva, que dificultarà encara més la perspectiva de la temporada turística que ara comença", ha explicat.

El Grup Socialista considera "d'una irresponsabilitat extrema" que una vegada més, el Govern, opti per desqualificar als treballadors sense exercir l'arbitratge i la mediació. Per això, demanam a l'Executiu de JR. Bauzá que assumeixi les seves responsabilitats, que es comprometi i faci feina per la defensa i el foment de la negociació col·lectiva en el conflicte del conveni col·lectiu per al sector a Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube