Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE afirma que el Govern està confrontat entre els que volen resoldre el conflicte amb els metges i els que volen posar-hi benzina

150612 Diéguez i Aguiló en RdPEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Antoni Diéguez, ha acusat al Govern d’estar confrontat amb el tema de la devolució dels complements als metges i ha acusat a l’Executiu del PP de posar “en peu de guerra” a tot el sector sanitari. Pel diputat socialista el Govern està dividit en dos sectors, “el que com la consellera Castro volen resoldre el problema i el sector benzina, encapçalat per Bauzá i Gómez, que volen fer un ús polític del tema”. 

Antoni Diéguez ha recordat que els complements abonats als professionals facultatius està avalada per una instrucció de nòmines de l’Ib-Salut que és d’aplicació directa i que el que ha de fer el Govern és anul·lar aquesta instrucció si considera que són injustos aquests complements. El diputat socialista ha instat a que es convoqui la Mesa Sectorial per a convalidar i resoldre el problema que ha creat el propi Govern amb l’afany de no voler solucionar-ho per utilitzar-ho en contra de l’oposició. “No és un problema jurídic, és polític” ha dit Diéguez. 

Antoni Diéguez ha explicat que amb aquest tema s’ha demostrat una vegada més que “el Govern Bauzá crea problemes enlloc de solucionar-los. Es posa en molt d’embulls i no resol res”. El diputat socialista ha destacat que després d’un any, la característica que defineix l’Executiu Bauzá és la divisió i confrontació. “Ha dividit a la societat, ha trencat ponts de diàleg amb l’oposició i sindicats, ha generat conflictes amb el món educatiu, sanitari i de la funció pública i fins i tot amb el seu propi Grup Parlamentari” ha dit Diéguez qui ha lamentat que “ al Govern Bauzá ja no li queda ningú per barallar-se”. 

“Els sous del gabinet Bauzá estan un paradís fiscal”

Per altra part, la diputada Lourdes Aguiló ha anunciat el vot en contra del Grup Socialista al decret llei de mesures urgents de personal i administratives per a la reducció del dèficit públic que es debatrà en la propera sessió plenària del Parlament. Aguiló ha manifestat que amb aquesta norma el PP baixa els sous dels treballadors de l’administració pública mentre “manté en un paradís fiscal els sous del gabinet Bauzá”. 

Aguiló ha justificat el vot en contra del PSIB-PSOE al decret llei per les mesures que conté però també per les formes, imposades sense cap diàleg ni negociació amb els treballadors afectats. La diputada socialista ha destacat que les mesures incloses en la norma estan improvisades i amb contínues modificacions, augmenta les diferències entre el personal millor retribuït i la resta de treballadors i serveix d’excusa per eliminar òrgans de debat i consulta com el Consell Escolar. 

La diputada Aguiló ha criticat l’abús que està fent el Govern Bauzá del decret llei, amb un total de tretze en només un any des que governa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube