Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica d’anunci fantasma el projecte per al Port de Palma fet pel Govern Bauzá

CarboneroEl diputat socialista, Jaume Carbonero, ha qualificat d’anunci fantasma el projecte d’inversió privada al Port de Palma fet ahir pel president Bauzá i el promotor Ronald Ras. Carbonero ha manifestat que “el projecte no existeix com a tal, no hi ha de projecte ni plànols ni cap detall de la suposada inversió del 1869 milions d’euros, amb una clara demostració de la improvisació en que actua aquest Govern del PP”. 

Des del Grup Socialista, Carbonero ha destacat la indignació per aquesta improvisació i ha dit que “mai podriem pensar que la dinàmica del Govern del PP per incentivar la inversió privada arribaria a aquests extrems”. Carbonero ha criticat que el PP aposti a les Illes Balears pel “model valencià de desarrollisme amb la voluntat de convertir el Port de Palma en un altre Benidorm. Fins i tot parlen en el projecte d’un camp de golf al port. On arribarem?” s’ha demanat el diputat socialista. 

Jaume Carbonero ha afirmat que la proposta presentada ahir pel Govern és una actuació en un espai públic emblemàtic, de tots els ciutadans, apropiant-se l’inversor privat durant 40 anys d’un espai de domini públic. Carbonero ha recordat que les actuacions sobre domini públic requereixen del concurs públic, la lliure concurrència i control per part de l’administració del que es vol fer, “però sembla que al Govern no l’importa res de tot això”, ha dit. 

Carbonero ha lamentat que el president del Govern obrís les portes del Consolat a un promotor immobiliari que ha fracassat a Múrcia i que no aporta cap garantia en el projecte d’inversió i sí moltes reticències, tant de sectors econòmics com la Cambra de Comerç, com socials i polítics. El diputat socialista ha recordat que el promotor del projecte, Ronals Ras, no és un desconegut, té una mala carta de presentació amb el fracàs del seu projecte a Múrcia, on ha deixat abandonades a persones que varen comprar cases que ara estan apuntalades.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube