Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern Bauzá de crear i amagar-se davant la màxima conflictivitat social i laboral

270612 RdP Pilar CostaPilar Costa, portaveu del PSIB-PSOE, ha acusat al Govern Bauzá de ser el responsable de la situació de màxima conflictivitat social i laboral que s’ha viscut a les Illes Balears. Costa ha culpabilitzat directa i personalment al president de l’Executiu de la vaga que afectarà al sector sanitari i ha atribuït a la falta de diàleg i consens del Govern la vaga en el sector educatiu. La diputada i portaveu socialista ha manifestat que en la resta de conflictes que amenacen l’economia de la nostra comunitat autònoma, com la vaga en el sector de l’hoteleria i en el transport discrecional, el Govern del PP està totalment desaparegut. “El màxim problema té un nom i es diu José Ramón Bauzá”, ha afirmat Costa. 

La portaveu del PSIB-PSOE ha insistit que el Govern Bauzá ha utilitzat una sentència judicial com excusa per obrir un front contra els metges i que en cas cap la sentència diu que els facultatius han de retornar l’import dels complements o que aquests fossin il·legals. Des del PSIB-PSOE, Costa ha exigit al Govern una solució al problema creat personalment per Bauzá i ha afirmat que si s’està cercant una sortida a la vaga de metges és evident que no s’incomplia cap sentència.  

Pilar Costa ha manifestat que mentre estam davant una situació de màxima conflictivitat social i laboral, “el president Bauzá fa el ridícul atenent a promotors que presenten projectes fantasmes”, en relació al projecte de remodelació del port de Palma. Per Costa, “hem passat del projecte estrella de legislatura al projecte estrellat en menys de 24 hores”, qui ha acusat a Bauzá de voler tapar amb titulars i anuncis la seva mala gestió en un any de Govern. 

La portaveu socialista ha criticat que el Govern està tot sol, sense dialogar ni consensuar amb ningú i enfrontat amb tots els sectors. Costa ha lamentat que el PP utilitzi l’excusa de la situació econòmica per crear aquest enfrontament, fins i tot amb el sector hoteler amb l’IVA turístic. 

El PP ha fet frau electoral amb l’IVA turístic

En aquest sentit, Pilar Costa ha qualificat de “frau electoral” la possible pujada de l’IVA turístic del 8 al 18%, en contra del compromís electoral del PP de reduir-lo. La portaveu socialista s’ha preguntat on ha quedat les paraules de l’actual diputat del PP Miquel Ramís de baixar l’impost durant la darrera campanya electoral. Costa ha demanat a Ramís que enlloc de fer balanç de l’oposició pensi amb els ciutadans de les Illes Balears quan doni suport amb el seu vot a l’aprovació dels Pressuposts Generals de l’Estat. 

Bauzá i Castro han de defensar als pensionistes de les Illes Balears

Finalment, en referència a la reunió de la comissió interterritorial de sanitat, Costa ha demanat al president Bauzá i Castro que defensin els interessos dels pensionistes de les Illes Balears, que a partir d’ara hauran de pagar els medicaments. La portaveu socialista ha reclamat al Govern del PP que cerqui altres vies per evitar que els pensionistes hagin d’avançar els doblers, com en altres comunitats com Andalusia. Pilar Costa ha alertat que les mesures que aprovarà el PP afectaran greument a les persones majors que en alguns casos deixaran de medicar-se al no poder fer front al cost dels medicaments.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube