Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que les dades d’atur del mes de juny no són positives ja que es continua destruint ocupació

Joana Barceló webLa diputada del Grup Parlamentari Socialista, Joana Barceló, ha afirmat que la temporada turística a les Illes Balears no està servint malauradament per crear ocupació. Barceló ha manifestat que la xifra d’atur del mes de juny no és positiva, i sobre tot si es compara amb les dades del passat any, ja que tenim 5.783 persones més a l’atur i s’han destruït en un any 7.658 llocs de feina. 

Des del Grup Socialista, la diputada Barceló ha fet aquesta valoració en relació a la xifra d’atur del mes de juny, on un any més ha davallat el número de persones inscrites a les llistes de l’atur. Barceló ha relacionat aquesta baixada amb l’inici de la temporada turística que històricament s’ha saldat amb un resultat intermensual de reducció de persones aturades. Barceló ha insistit, però, que la temporada turística no està servint per crear més ocupació i això fa que a les Illes Balears tenguem encara 77.277 persones aturades, una xifra històrica per a un mes de juny. A més, hi ha 19.300 treballadors fixes discontinus, ha destacat Joana Barceló, que no han estat cridats a treballar i que estan per tant en situació d’atur en plena temporada turística.  

Per la diputada del PSIB-PSOE, les dades fetes públiques d’aquest mes de juny ens mostren que s’ha avançat en la reducció de la xifra d’aturats i en l’increment d’afiliats a la Seguretat Social en l’intermensual, però s’ha empitjorat molt en relació al mes de juny de l’any anterior. Barceló ha destacat que l’any de govern del PP a les Illes Balears s’ha saldat amb un suspens en matèria laboral i en lluitar contra el principal problema que tenen els ciutadans, l’atur. 

La diputada socialista ha dit que fins i tot l’evolució d’autònoms no és positiva, ja que en relació a l’any passat hi ha 830 autònoms menys. Barceló ha destacat la xifra preocupant de 27.302 persones que estan a l’atur sense cap prestació o la precarització de la contractació, amb un augment de la contractació temporal en un 2,9% front a la indefinida que es queda només en un 1,2%.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube