Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que els retalls del Govern Bauzá estan abocant al tren a un servei deficient i amb mala imatge

Cosme BonetCosme Bonet, diputat del Grup Parlamentari Socialista, ha lamentat la mala imatge que està traslladant Serveis Ferroviaris de Mallorca i les deficiències en el seu servei, conseqüència dels retalls i ajustos que el Govern del PP està fent en el transport públic. El diputat del PSIB-PSOE ha lamentat l’incident a la subestació elèctrica de Santa Isabel que va paralitzar ahir horabaixa el servei de metro i tren durant més de tres hores i que va afectar a més de 2000 passatgers. 

Bonet ha criticat tant la mala imatge que s’està donant dels transports públics com la resposta inadequada per part dels responsables de SFM a l’averia d’ahir. El diputat socialista ha lamentat que a la pujada de tarifes amb la qual el PP va decidir castigar als usuaris del tren, s’afegeix els retalls en les línies, freqüències o personal. Per Bonet, és la prova evident de la manca d’interès del Govern Bauzá pel transport públic. Cosme Bonet ha manifestat que difícilment es pot atendre una situació d’urgència com la produïda ahir amb l’averia elèctrica quan s’està acomiadant operaris de taller, entre els vint-i-set acomiadaments del mes passat. Aquesta manca de personal cal afegir, en opinió del diputat socialista, la contínua reducció del pressuposts en seguretat i manteniment que els actuals responsables de SFM estan aplicant en aquest servei de transport públic. 

Des del PSIB-PSOE, Bonet ha anunciat la presentació d’una bateria de preguntes al conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, per exigir explicacions dels fets ocorreguts, així com per demanar el cessament dels retalls en personal i la dotació pressupostària necessària per garantir el servei de manteniment i seguretat.  

Pel diputat Bonet, el Govern del PP ha mostrat molt poc interès pel transport ferroviari, paralitzant les obres del tren a Llevant, negant-se a reclamar el compliment del conveni ferroviari o deixant perdre les inversions estatutàries previstes pel tren.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube