Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana explicacions a Bosch sobre la polèmica al Conservatori de Música i la seva gerent

Cristina RitaLa diputada del Grup Parlamentari Socialista, Cristina Rita, ha anunciat la presentació d’una bateria de preguntes al conseller d’Educació, Cultura i Universitats del Govern, Rafel Bosch, entorn a la polèmica sorgida entre els professors i la gerent del Conservatori Superior de Música. 

Rita ha criticat que la gerent, Isabel Bonet, estigui de vacances durant aquesta primera setmana del mes juliol, on s’han de resoldre importants assumptes relacionats amb la gerència d’aquest centre docent, principalment la situació dels docents. Per la diputada socialista és una evidència de la seva incapacitat i irresponsabilitat que ha provocat a més les crítiques d’un grup de professors del propi Conservatori Superior de Música. 

Per aquest motiu, Cristina Rita ha explicat que presentarà una pregunta en el Parlament al conseller Bosch per a que valori si considera bo que la gerent del Conservatori estigui en plenes vacances amb tots aquests fronts oberts en el centre. A més, la diputada del Grup Socialista ha explicat que demanarà sobre els motius pels quals en la darrera convocatòria de places d’alumnes del Conservatori Superior s'ha descomptat un punt en la nota final a aquells alumnes que no són de les Illes Balears. 

Finalment, Cristina Rita ha mostrat la seva preocupació per les poques garanties que el Govern està donant als docents del Conservatori Superior de Música sobre les seves nòmines. En aquest sentit, la diputada del PSIB-PSOE ha criticat la poca transparència sobre la possible suspensió de les nòmines del professorat a partir d’aquest mes de juliol a conseqüència de que encara no s'ha decidit el pressupost disponible que té el centre per a la resta de l'any 2012, segons han denunciat els propis afectats. Rita a lamentat que amb l’incertesa que això suposa per als professors, la seva gerent desaparegui i abandoni les seves responsabilitats per anar-se’n de vacances. La diputada socialista ha justificat la presentació de les preguntes per a que es desvetllin aquests dubtes que afecten als docents.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube