Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica de “fracàs” la reunió de Bauzá amb Montoro que obre la porta a una pujada de l’IVA turístic a una xifra de fins a dos dígits

100712 Cosme Bonet en RdPEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Cosme Bonet, ha qualificat de “fracàs” la reunió mantenguda ahir pel president Bauzá amb el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristobal Montoro. Per Bonet, Bauzá ha sumat un nou fracàs en aquesta reunió que obre la porta a una pujada de l’IVA turístic. El diputat socialista ha acusat al PP d’enganar a tota la ciutadania, i especialment al sector turístic, quan ha passat en pocs mesos de defensar una rebaixa de l’impost al 4% a defensar una pujada fins a una xifra de dos dígits. 

Des del PSIB-PSOE, Cosme Bonet ha criticat l’actitud oportunista i demagoga del PP quan va defensar la rebaixa del IVA turístic durant la darrera campanya electoral i ha recordat que fins i tot es va aprovar el passat mes de novembre una proposició no de llei del PP en el Parlament on s’instava al Govern Central a aplicar un IVA super reduït del 4% a la indústria turística per afavorir la reactivació econòmica. 

El diputat socialista ha destacat que el fracàs en la reunió d’ahir entre Bauzá i Montoro per a que no s’apugés l’IVA turístic mostra la “nul·la capacitat d’influència del president de les Illes Balears davant Madrid”. A més, Bonet ha mostrat la seva sorpresa en el fet que es “presenti com un èxit el compliment del conveni de carreteres “, en relació als 333 milions d’euros que el Govern Central ha dit que aportarà per fer-lo efectiu. El diputat socialista ha ressaltat que seria absurd que Madrid es negués a finançar un conveni d’obligat compliment. 

Finalment, el dirigent socialista ha afirmat que l’actitud del president del Govern evidencien que “Bauzá s’ha convertit en un còmplice de les polítiques de Rajoy en contra de les Comunitats Autònomes i sobre tot còmplice de la ruïna de les Illes Balears” amb la pujada de l’IVA turístic.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube