Imprimeix
PDF

Armengol rebutja els retalls que el Govern Rajoy imposa als més dèbils i que impediran la reactivació econòmica

030512 FAS RdPLa portaveu parlamentària i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha manifestat el seu total rebuig als retalls anunciats pel Govern de Mariano Rajoy. Armengol ha afirmat que els retalls anunciats pel PP “fan recaure una vegada més el pes de la crisi sobre els sectors més dèbils de la societat, i en concret sobre les persones aturades, els pensionistes i els treballadors públics, els quals han vist com Rajoy els hi requisa una part del seu sou”.

En declaracions després de la reunió de la Junta de Portaveus del Parlament, Francina Armengol ha qualificat de “frau electoral” els retalls anunciats avui pel president del Govern Central. Per la dirigent socialista, “el Partit Popular va mentir durant la campanya electoral als ciutadans de tot el país i durant sis mesos ha estat prenent mesures equivocades”. 

Armengol ha criticat també la pujada de l’IVA, la qual ha dit que atura qualsevol possibilitat de reactivació econòmica. A més, per la portaveu socialista la decisió del Govern Central de pujar l’IVA turístic fins al 10% posa de manifest que “Bauzá no pinta res davant Madrid” ja que aquesta decisió anirà en contra de les Illes Balears. “Els ciutadans d’aquí anirem en retrocés gràcies al PP”, ha afirmat. Armengol ha recordat el compromís electoral del PP Balear i del president Bauzá de reduir l’IVA al 4%, fins i tot amb una proposició no de llei del propi Parlament

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube