Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que Bosch s’amagui i no vulgui comparèixer per explicar conflictivitat en el sector educatiu

Cristina RitaLa diputada socialista Cristina Rita ha lamentat que el PP s’hagi oposat a la celebració d’un ple extraordinari per debatre sobre la situació de conflictivitat que viu el sector educatiu a les Illes Balears. Rita ha criticat que el conseller Bosch s’amagui i no vulgui comparèixer en el Parlament davant un inici de curs escolar el proper mes de setembre que té anunciada una vaga, retalls i acomiadaments d’interins. 

Durant la reunió de la Diputació Permanent del Parlament, celebrada avui matí, el Grup Socialista ha presentat una sol·licitud per a convocar un ple extraordinari per parlar de la conflictivitat i els retalls en el sector de l’educació que no ha estat acceptada pels vots en contra del PP. 

La diputada del PSIB-PSOE ha justificat la celebració d’aquest ple pel “clima de crispació que s’ha viscut aquest darrer curs escolar, marcat pels retalls i per la imposició d’unes mesures sense cap diàleg ni consens amb els agents implicats, i davant un inici de curs que estarà marcat per l’anunci de vaga”. Cristina Rita ha afirmat que “en l’educació, estam pitjor ara que fa un any, i els centres educatius estan patint una doble afectació, la dels retalls del Govern Rajoy i la del retalls i improvisació del Govern Bauzá”. 

“En una comunitat autònoma com la nostra, amb un dels majors índexs de fracàs i abandonament escolar, l'educació és una qüestió urgent, però el PP prefereix ignorar-ho i anar-se’n de vacances” ha afegit Rita. Des del PSIB-PSOE, la diputada ha acusat al PP d’estar incendiant les aules amb les decisions que està prenent des de la confrontació i en contra de l’educació. “Amb l’excusa dels retalls econòmics, s’estan imposant unes mesures en contra de la igualtat d’oportunitats”, ha afegit Cristina Rita durant la seva exposició en la reunió de la Diputació Permanent. 

Per altra part, i en relació a la dimissió de la directora general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, Rita ha destacat que és un motiu més que justifiquen la compareixença de Bosch davant el Parlament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube