Imprimeix
PDF

Armengol demana una rectificació immediata de Bauzá davant el "greu error polític" de pujar els sous als seus col·laboradors

Francina vaga p El PSIB-PSOE considera vergonyós que Bauzá pugi els sous als seus amics, mentre demana més sacrificis a tota la ciutadania

Palma, 23 Juliol 2012.- La portaveu socialista en el Parlament de les Illes Balears, Francina Armengol, ha demanat avui una rectificació immediata del president Bauzá davant "el greu error polític" que va suposar la pujada del 25% dels sous als membres del seu gabinet.

Armengol ha considerat "vergonyós" que Bauzá utilitzi doblers públics per pujar els sous als seus amics i col·laboradors més propers, mentre demana més sacrificis a tota la ciutadania.

L secretària general del PSIB-PSOE ha manifestat la seva satisfacció perque "la Justícia aturi els peus al Sr. Bauzá", després de l'auto del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que avui ha dictaminat la suspensió cautelar de la pujada del 25% dels sous als membres del gabinet del president Bauzá.

Aquest auto es, per al PSIB-PSOE, una galtada a la política d'amiguisme del Partit Popular, i confirma el tracte discriminatori de Bauzá respecte dels seus amics i la resta d'empleats públics, que en aquests moments estan patint fortes retallades de sou per part del mateix govern del Partit Popular.

Armengol ha qualificat de "cínica" l'actitud del president Bauzá, qui diu ara que la decisió de recorre o no la sentència l'haurà de prendre l'Advocacia de la Comunitat Autònoma. El PSIB-PSOE exigeix que Bauzá deixi de malbaratar doblers públics intentant recórrer aquest auto judicial.

"Utilitzar doblers públics per pujar els sous dels seus col·laboradors va ser una decisió política. Mantenir-la i evitar que cobrin com la resta va ser un greu error polític", ha valorat Armengol. La socialista considera que, igual que la decisió de pujar els sous va ser política, ho ha de ser la de recórrer o no la decisió del tribunal. Bauzá "no pot jugar a passar-li la pilota a l'Advocacia per una decisió que ha pres ell", ha dit."Demanam una rectificació immediata", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube